måndag 27 september 2010

Soffmys...

Igår hade vi en plan, soffläge, film, lite mys och nått gott gott...
Det gick inte som planerat!

Barnen somnade snällt runt 7. Efter diverse leksaksplockning och tvättvikning dukade vi upp för filmkväll. Det var lite godis och lite ostbågar, vi kröp upp i soffan och satte på filmen, Grown Ups.

Hann med lite skratt, sen blev det en film paus. En lillasyster vaknade, hostade, skrek, tårarna sprutade, hostade mera och mera och hostade så hon kräktes.

Efter att ha blivit avtvättad, ombytt ner i säng igen, gissa vem som oxå vaknar?! Samma sak där, hostar och hostar, ledsen, inte riktigt vaken, mera ledsen, hostar massor och kräks ner hela mig... Tack... Jag sitter nu med storebror i famnen för att han ska somna medans "hårdrockaren" sitter med sitt finger fast i lillasysters grepp.

Hör efter en stund att mannen smyger iväg, får en hostattack och låter som om han också ska kräkas. Elak som jag är i detta kaos tänker jag sittande med "bus" i famnen: YES, 3 av 3...

Hur det blev med filmen, jo vi såg klart den. Finns väl troligen en anledning till att man knapp tittar på film längre som småbarnsförälder!! Bättre lycka nästa gång då...

Inga kommentarer: