söndag 14 november 2010

Veckan som varit....


Oj oj denna vecka har bara sprungit iväg... Massor av roliga saker har vi gjort samtidigt som jag har jobbat extra 3 kvällar...

Måndagslek med tant rosa och barnen. Det är så himla roligt att ha sin bästa vän på andra sidan pulkabacken! Vi kan prata lite (jag pratar mkt men med 4 barn runt omkring så blir vi väl avbrutna 1000 gånger eller nått). Sen är det roligt med variationen, leka där eller här, för oftast tycker juh barn att andras leksaker ALLTID är roligare!

Sen har jag och barnen gjort årets första snögubbe, SÅÅ stor blev den enligt "bus"... Lillasyster var väl inte så impad av att stå i snön och titta/hjälpa till men ÄTA snö var gott.. Precis när vi var klara så började det regna och nu finns det en liten klump, några kottar och en morot kvar på tomten..
"Someone please call 911"

I dag har "hårdrockaren" med lite hjälp av storebror snickrat en superfin fågelstuga. Med hjälp av några småbjörkar från skogen, lite brädor och en händig man med skruvdragare så var det snabbt fixat. Imorgon blir det till att spana i fönstret!

Vinterns första glöggkväll har vi även haft! Åh vad det är gott! Bäst av alla sorter enligt mig är Grythyttans skogsglögg, frågar ni mannen så är det romglögg som gäller. Tillsammans tycker vi dock allra, allra, allra bäst om den glögg vi själva "kokar ihop"... Den är SUPER god!

Inga kommentarer: