måndag 3 december 2012

Saffrans bullar.

Eller ja, det ska vara kringlor men ser mera ut som bullar, måste öva mera på "deg runt fingrar, ner/upp och igenom". Provade nämligen ett nytt koncept i år fast med mitt gamla recept (men med mindre mjöl, tack Monika för tipset).




Här har ni årets saffranskringlor/bullar. Hade tänkt att pensla med smält smör efter gräddningen och rulla i strösocker men blev nedröstad! Så det blev ägg pensling och pärlsocker.
Smakar de lika gott som de ser ut så blir jag nöjd!
Undra vad jag ska baka sen? Nästa vecka? Lutar åt julgodis!
Kram

2 kommentarer:

Helena - ullvi32 sa...

Du har för mkt tid över, jobbar du aldrig?! ;)
Baka åt oss också, blir nog mest köpebröd/bullar/kakor/godis här. Mina timmar på dygnet räcker inte!
Kram påre :)

Linda sa...

Kunde inte sova :(
Dum hosta som håller mig vaken.
Vi kan väl ta en fika så får ni smaka!
Kram