lördag 26 december 2009

Julen 2009

Swisch sa det och nu är julen förbi. Härligt häligt med en riktigt vit jul! Vi har ätit en massa god mat (äter ännu av denna mat), druckit must och glögg samt frossat på en himla god cheesecake! Vill inte veta hur mkt vågen visar men det är bara att ta på sig promenad skorna, inte sant grannen?
En stor och stilig tomte som luktade gott svängde förbi i en Saab under eftermiddagen. "Bus" var väl inte överförtjust men visst vågade han ta presenterna och ge tomten en kram, extra presenter fick han också då han nu är en stor kille utan napp. Vi andra hade också varit snälla, lite smått och gott fick man. Men julen är för barnen, det är fantastiskt att se deras glädje över alla paketen.
Fast vi måste erkänna att vissa paket även kan roa oss vuxna! Igår när barnen sov satt vi först med en ostbricka och lite rött för att se på "på spåret". Oj oj oj vad vi rockade, igår var vi outstanding! Efteråt blev det lite skratt åt Jeff Dunham. Helt plötsligt hör jag "hårdrockaren" dra ett riff i vardagsrummet- med sonens leksaks elgitarr! Efter det var det bara ett måste att testa "bus" nya bilbana och vi drog igång en tävling..brum brum..
Vi har även gästat pulkabacken med boben i högsta hugget. Sonen gjorde sitt bästa för att få mig att skrika genom att självklart åka över alla gupp och hopp, gissa om jag hade ont på rumpan efter, men kul var det!

Inga kommentarer: