söndag 3 januari 2010

Vråålkröka...

Det är vad huset heter som vi var i under nyårshelgen. "Hårdrockarens" vänner ställer alltid till med galej på nyår, men detta år bjöds det även bröllop. En annorlunda och romantiskt fornnordisk ceremoni där vi alla stod utomhus i en ring. Vi drack varm cider och njöt trots att det var kallt och snöade. Underbart! Efteråt bjöds det på fantastisk mat och dryck i massor. Rödvin tack!
Tolvslaget firades på deras gigantiska altan med skumpa och fyrverkeri och långt in på natten hade vi fest. Vi hade himla kul!
Vi kan nog påstå att vi firade med samma uttryck som huset heter- Vråålkröka! Efter några timmars sömn bar det av hem. NEJ, ingen bil utan vi tog buss, tunnelbana och tåg och några timmar senare var vi hemma. Som jag alltid säger- borta bra men hemma bäst.
Fast vi endast var borta 24 timmar från barnen (tack farmor och farfar) så var saknaden efter barnen stor och det var underbart att få gosa med dem igen. Och det är det vi har gjort större delen av helgen, bara varit hemma och haft det bra. En sväng till pulka backen med tant Anka och hennes prinsessa i det underbara vädret samt en fika med tant Rosa, svetsaren och vickevire har även hunnits med.

Inga kommentarer: