fredag 11 mars 2011

Och så var det fredag...

Jobbat 3 kvällar på rad i veckan. Gillar att jobba kväll, barnen få vakna av sig själva, ingen stress att gå till förskolan och har barnen sovit dåligt kan jag vila lite innan jobbet. Men 3 kvällar är lite tråkigt, inga godnatt sagor med barnen, inget sofflökande eller samtal med Patrik. MEN ändå uppskattar jag kvällspassen mera, jobbmässigt också..

Idag skulle vi- hela familjen- ta en sväng ner på stan. Tim har en spännande 4 års koll på BVC och sen ska han klippa sig. Han har varit jätteduktig på att spara till långt hår och en jobbig mitt i ögat lugg, för det är vad han har velat. Men nu vill han klippa sig, han gillar sitt långa hår men "killar" på dagis säger att det bara är tjejer som har långt hår.

Visserligen är dem inte speciellt gamla men det är svårt. Svårt att förklara att vi alla är olika och får själva bestämma hur vi vill se ut, hur vi vill klä oss, vad vi vill göra och så vidare. Har förklarat att det enda vi inte kan förändra är färgen vi har på huden!

Först ville han se ut som sina kompisar, han skulle ha så där kort som dem har. Men nu har han ångrat sig, han vill ha kort men långt, inte så här långt för vi har nästan samma mamma säger han.

Det känns bra, för visst vill vi gärna att han behåller lite långa lockar...

MEN ja, familjeplanen på stan blir det inget av. Det blir jag och barnen som får åka ner men det kommer bli mysigt, blir nog lite fika och sen tar vi med oss middag hem.

Patrik då, ja han är magsjuk. Nu har 3/4 haft det, bara jag kvar. Blir vitpeppar till frukost och whiskey till middag för moi idag...

Hoppas på en frisk och härlig helg här hemma, hoppas ni andra också får det...

Inga kommentarer: