måndag 2 maj 2011

Valborg.


Hoppas ni alla haft en trevlig valborgshelg!
Har ni tänkt på en sak? Varför ska det alltid bli så kallt så fort Valborg nalkas? Är det meningen att man ska förfrysa bara för att titta på en varm eld en stund....

Vi hade en toppen kväll.

Under sen eftermiddag rullade vi med i Liv i vagnen och Tim på cykel till fam Brankovic. Medans de små sprang överallt, drog fram alla leksaker och åkte rutchkanan hundratals gånger så förberedde vi andra maten.
Killarn fick grilla (manligt och kvinnligt) medans vi fixade fram alla tillbehör på bordet samt njöt av lite gott att dricka...

Till middag avnjöts en mycket god hamburgare, potatis klyftor och en massa gottiga tillbehör. Till efterrätt årets första rabarberpaj!
GOTT

Trots snålblåst gick vi en snabbis ner till brasan (som redan hade tänts trots att vi var i tid!), det metades i en fiskdamm och gungades lite innan vi rullade tillbaka igen.

1/4 barn slocknade men de andra skötte sig fantastiskt- hur stolt som hellst var jag. Dem lekte, fick lite gott att äta samt tittade på film.

Gissa om vi alla somnade ovaggade när vi lite senare på kvällen kom hem.

TACK underbara Helena & Tobias för en härlig kväll... Flera sånna vill vi ha...

3 kommentarer:

Helena - ullvi32 sa...

Tusen TACK själva!! Det var en sån där dag/kväll då allt bara rullade på utan strul (och gnälliga barn) hehe. Absolut, vi KOMMER att göra om det, tusentals ggr innnan vi blir för gamla och gaggiga hihi.
Hälsa familjen pöss&kram från fam B

Helena - ullvi32 sa...

1/4- en fjärdedels barn?! Vem var det? Om jag minns rätt så slockna HELA minstingen (1/1)... hihi. Bara en parantes...hihi

Linda sa...

Oops... Ha ha ha... Hela han somnade, inte bara ett ben typ... Men du vet, jag och svenska!! Ha ha ha...