lördag 5 december 2009

Fotoänka.

Barn är härliga och i "bus" huvud är det en massa som pågår. Hämtade honom på förskolan igår, berättade då att vi ska hem och baka pepparkakor. Han skiner upp och skriker "nu kommer julen"! Sen bakade vi grisar, stjärnor, nallar, hjärtan, elefanter, gubbar/gummor och en å annan flodhäst.
Gott i gott gott..
De senaste dagarna har "ska jag ringa Fonus" varit en ständig fråga då hårdrockaren varit sjuk, förkyld. Som min lillebror nyligen sa: F-n syrran när killar blir förkylda då är det illa, var snäll mot mannen! Visst det kan jag väl, men så länge han inte är döende så får han snällt komma i 3:e hand då det finns andra i det här huset som pockar på ens uppmärksamhet.
Men idag mår han bättre så vi styrde kosan mot Kärrbo och en liten julmarknad, med betoning på liten. Intim och mysig men NOLL julstämning, det regnade liksom..
Nu är han på Sigurd för att foto sina vänner i Grand Design som har release fest. Självklart hade även jag en inbjudan men valde att stanna hemma. Har några veckors sömn att ta igen.. Men först dansbandskampen och nåe gott i magen!

Inga kommentarer: